Ştiri

Sursa imaginii: gov.md

Ştiri / Social

29 Dec. 2018 / 16:05

Colinde de Crăciun au răsunat la Guvern

Premierul Pavel Filip a fost colindat şi semănat de elevii şi profesorii gimnaziului din satul său de baştină, Pănăşeşti (Străşeni), dar şi de corul bărbătesc de la Mănăstirea Căpriana. Premierul a oferit colindătorilor dulciuri şi colaci, menţionând că nu a auzit colinde mai frumoase decât la Pănăşeşti, relatează Mesager.

Şeful Executivului a oferit cadouri colindătorilor şi i-a lăudat pentru frumoasele colinde.

„Eu nu cred că doar mie îmi pare, eu nu am auzit colinde mai frumoase încă. Voi vedeţi ce înseamnă satul Pănăşeşti? Eu cu toată sinceritatea vă spun, foarte frumos. Eu vă mulţumesc şi la rândul meu vă doresc multă sănătate, La mulţi ani! Bine aţi venit la Guvern”, a menţionat premierul.

Şeful Executivului a invitat colindătorii să viziteze Casa Guvernului, iar elevii au  ocupat cu plăcere fotoliile membrilor Cabinetului de miniştri şi au discutat cu premierul despre schimbările necesare în domeniul educaţional. Pavel Filip le-a spus că în 2019 la Pănăşeşti urmează să fie construit un complex sportiv. Până în prezent, elevii din localitate nu au avut o sală sportivă ce să le asigure condiţii pentru antrenamente.

 

Comentarii