Ştiri

Sursa imaginii: cfm.md

Ştiri / Social

06 Dec. 2018 / 09:51

Trenul de pe cursa Chişinău – Socola va avea staţie la Călăraşi

Trenul de pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi) va avea staţie la Călăraşi. În urma mai multor apeluri din partea locuitorilor, ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, a solicitat administraţiei de la Calea Ferată a Moldovei să găsească soluţii pentru efectuarea unei opriri suplimentare la staţia Călăraşi, începând cu data de 9 decembrie.

„Această staţie va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iaşi, economisind timp şi bani. Este important să asigurăm pasagerilor călătorii sigure, convenabile ca preţ şi operativitate”, a menţionat Chiril Gaburici.

Garnitura circulă în zilele de sâmbătă şi duminică. Aceasta porneşte la ora 06:10 din capitală şi ajunge la Călăraşi la ora 07:02. Preţul unui bilet de călătorie pe segmentul Chişinău – Călăraşi este de 25 de lei - pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II şi, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.

Din staţia Călăraşi, trenul porneşte la ora 07:06 şi ajunge la Iaşi la ora 10:15. Preţul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcţie de clasă, de la 70, la 100 lei/adult. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călăraşi trenul soseşte la 20:44. În capitală, garnitura ajunge la 21:32.

 

Comentarii