Ştirile Zilei

25 Ian. 2020 / 18:11

CEC: Opt persoane şi-au anunţat intenţia de a concura pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare din circumscripţia 38

Opt persoane şi-au anunţat intenţia de a concura pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare noi din 15 martie. Ieri a fost ultima zi în care mai puteau fi înregistrate grupurile de iniţiativă pentru susţinerea candidaţilor la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr.38 Hânceşti, relatează Mesager.

25 Ian. 2020 / 17:31

Virusul ucigaş din China a ajuns în Europa

Virusul ucigaş din China a ajuns în Europa! Primele cazuri de infectare au fost confirmate în Franţa. Este vorba de un pacient internat la Bordeaux şi altul la Paris. Şi Australia a confirmat primul său caz de coronavirus Wuhan în statul Victoria, la un bărbat de 50 de ani, care a fost în vizită în oraşul Wuhan.

25 Ian. 2020 / 17:30

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova a fost doborât în Afganistan

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova ar fi fost doborât de o rachetă în regiunea Helmand, din Afganistan, relatează Mesager.

25 Ian. 2020 / 11:52

UE investeşte peste 22 de milioane de euro în Ungheni

Uniunea Europeană investeşte 22,8 milioane de euro pentru a susţine dezvoltarea polilor regionali de creştere economică inteligentă, incluzivă şi durabilă în Ungheni şi Cahul, pentru a le asigura cetăţenilor o calitate mai bună a vieţii şi noi oportunităţi.

25 Ian. 2020 / 09:01

Peste 120 de milioane de euro au investit, în ultimii doi ani, oamenii de afaceri din România în economia Republicii Moldova

Peste 120 de milioane de euro au investit, în ultimii doi ani, oamenii de afaceri din România în economia Republicii Moldova. Acest lucru a contribuit la crearea a opt mii de locuri noi de muncă şi creşterea constantă a cifrei de afaceri a companiilor româneşti.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

",,BUCHETUL”. Spectacol. + Promo"

Vezi programul complet

Radio Moldova

MELORITM DUMINICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta