Ştirile Zilei

16 Iul. 2019 / 10:20

Maia Sandu către CSM: Solicit să selecteze exclusiv persoane integre şi necompromise în calitate de judecători ai Curţii Constituţionale

Prim-ministrul Maia Sandu solicită Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să se selecteze exclusiv persoane integre şi necompromise în calitate de judecători ai Curţii Constituţionale. Adresarea premierului vine în contextul în care în dimineaţa zilei completul de magistraţi de la CSM s-a reunit în şedinţă pentru a selecta noi judecători la Curtea Constituţională.

16 Iul. 2019 / 09:00

Maia Sandu se întâlneşte la Berlin cu Angela Merkel

Premierul Maia Sandu întreprinde astăzi, 16 iulie, o vizită oficială la Berlin, la invitaţia cancelarului federal Angela Merkel. În cadrul vizitei, premierul va avea întrevederi cu cancelarul german Angela Merkel, precum şi cu preşedintele Bundestagului, Wolfgang Schäuble.

16 Iul. 2019 / 08:30

ONU avertizează: Riscul de foamete este în continuă creştere la nivel mondial

Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite (FAO) a anunţat că peste 821 de milioane de persoane au fost afectate de foamete, insecuritate alimentară şi malnutriţie în 2018, acesta fiind al treilea an consecutiv de creştere a riscului de foamete, potrivit France 24, citat de Mediafax.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Rapsodia satului. Videomagazin agricol.

Vezi programul complet

Moldova 2

DW NEWS.

Vezi programul complet

Radio Moldova

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta