Ştirile Zilei

22 Feb. 2020 / 21:00

Albumul celor mai importante complexe memoriale din ţară, lansat la Chişinău

Fotografii-mărturii din timpul construcţiei şi restaurării monumentelor şi cimitirelor militare expuse într-un album. Lucrarea realizată de Nicolae Guţul a fost lansată astăzi la Chişinău, relatează Mesager.

22 Feb. 2020 / 20:35

Zeci de diplomaţi şi oameni de afaceri au jucat tenis pentru o cauză caritabilă

Zeci de diplomaţi şi oameni de afaceri s-au întâlnit la un eveniment caritabil dedicat persoanelor care au nevoie de îngrijiri paliative. Evenimentul ajuns la a treia ediţie e organizat de o asociaţie caritabilă din ţara noastră, care oferă servicii gratuite persoanelor diagnosticate cu boli incurabile, relatează Mesager.

22 Feb. 2020 / 19:26

Brigada Infanterie Motorizată "Dacia" a marcat 28 de ani de la fondare

Exerciţii demonstrative de mânuire a armelor şi lupte corp la corp la Cahul. Astfel, Brigada Infanterie Motorizată "Dacia" a marcat 28 de ani de la fondare. Totodată, peste 100 de tineri ostaşi, încorporaţi în unitate, au depus jurământul militar, relatează Mesager.

22 Feb. 2020 / 18:25

Peste 300 de copii din ţară şi-au demonstrat cunoştinţele în cadrul olimpiadei la limba engleză

Peste 300 de copii din Republica Moldova au participat la olimpiada internaţională de limbă engleză, care a fost organizată la trei licee din capitală. Proba a fost formată din trei etape, iar participanţii la olimpiadă susţin că testul nu a fost unul foarte complicat, transmite Mesager.

22 Feb. 2020 / 18:07

Asistenţii medicali de la Institutul de Ftiziopneumologie, un exemplu de altruism

Frica de bacilul Koch a dispărut atunci când au început să lucreze şi să înţeleagă cât de important este ajutorul pe care-l oferă pacienţilor. Vorbim despre asistenţii medicali care activează la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc" din Chişinău. Ei sunt convinşi că schimbarea începe de la fiecare dintre noi şi că doar prin implicare putem construi o lume mai bună, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineaţa de weekend! Program matinal.

Vezi programul complet

Moldova 2

Spectacol Cartierul Latin

Vezi programul complet

Radio Moldova

ENTER

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta