Ştirile Zilei

30 Mar. 2020 / 17:04

Starea de urgenţă, instituită în regiunea transnistreană pentru perioada 17 martie-5 aprilie, a fost prelungită până în 1 mai

Starea de urgenţă, instituită în regiunea transnistreană pentru perioada 17 martie-5 aprilie, a fost prelungită până în 1 mai. Restricţiile care pot fi impuse în această perioadă ţin de dreptul de deplasare, de a părăsi şi a reveni în regiune, la întruniri, la muncă şi la odihnă, relatează Mesager.

30 Mar. 2020 / 17:00

Antreprenorii îşi vor putea exporta mărfurile în UE prin Zona Verde a punctelor de trecere Leuşeni-Albiţa

Antreprenorii îşi vor putea exporta mărfurile în UE prin Zona Verde a punctelor de trecere Leuşeni-Albiţa. În contextul răspândirii a noului tip de coronavirus, Serviciul Vamal din Moldova anunţă că autorităţile române au luat o serie de măsuri cu privire la asigurarea unor culoare „verzi" pentru mijloacele de transport de marfă care tranzitează teritoriul României, relatează Mesager.

30 Mar. 2020 / 16:27

Soroca: Autorităţile investighează infecţia celor patru lucrători medicali de la Soroca cu COVID-19

Până astăzi în raionul Soroca 26 de persoane au fost infectate cu COVID-19, dintre care patru angajaţi ai serviciului de asistenţă medicală urgentă şi o asistentă medicală din secţia de reanimare a spitalului din Soroca. Actualmente autorităţile investighează cazul pentru a stabili modul de infectare al acestora, relatează Radio Moldova Actualităţi.

30 Mar. 2020 / 16:03

Înscrierea copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021 este suspendată temporar

Înscrierea copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021 este suspendată temporar. Un anunţ în acest sens a fost făcut de Ministerul Educaţie Culturii şi Cercetării.

30 Mar. 2020 / 16:03

Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” organizează un maraton on-line

În condiţiile de autoizolare a spectatorilor fideli, Teatrul Naţional „Eugene Ionesco~ organizează un prim maraton online. Evenimentul se desfăşoară cu prilejul celei de-a 30-a aniversări a instituţiei, care a făcut o adevărată revoluţie în mişcarea teatrală din Republica Moldova. Acum, spectatorii pot urmări pe pagina de Facebook a teatrului unul dintre spectacolele de la începuturi „Hei, oameni buni”, iar zilele trecute s-au delectat vizionând „Asteptându-l pe Godot”, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

ŞTIRI. (rus.)

Vezi programul complet

Moldova 2

De-ale teatrului.Mihaela Strâmbeanu.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PANORAMA ZILEI

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

DICTIONAR MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta