Ştirile Zilei

23 Mai 2019 / 18:00

Campanie de dezinsecţie şi deratizare în subsolurile blocurilor de locuinţe din Chişinău

În perioada mai-octombrie, serviciile municipale de profil desfăşoară lucrări de deratizare şi dezinsecţie în subsolurile blocurilor de locuinţe din capitală. Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, urmează a fi prelucrată circa 1,7 mil. m² de suprafaţă.

23 Mai 2019 / 17:26

Ziua uşilor deschise la Parlament

De ziua Parlamentului, uşile au fost deschise pentru toţi doritorii de a vizita şi de a cunoaşte mai multe despre această importantă instituţie a statului. Totodată, procedura de vizitare a Legislativului a fost simplificată. Viitoarele vizite pot fi programate de toţi doritorii pe platforma on-line „vizite.parlament.md”, relatează Mesager.

23 Mai 2019 / 17:00

Încă un caz de rujeolă a fost confirmat în Moldova

Încă un caz de rujeolă a fost confirmat la un copil care a revenit recent din Federaţia Rusă. Este vorba despre un adolescent de 16 ani din localitatea Nicoreni (Drochia), care a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Drochia, relatează Mesager.

23 Mai 2019 / 16:01

Guvernul va aloca 1 milion de lei pentru localităţile afectate de inundaţii

Premierul în exerciţiu Pavel Filip a vizitat astăzi satele Donici, Camencea şi Sămănanca din Orhei, afectate de inundaţii. Oamenii spun că nu au mai văzut asemenea ploi, iar apa le-a intrat în case, beciuri, a distrus terenuri agricole şi drumuri, se menţionează în comunicatul Executivului.

23 Mai 2019 / 14:17

Cei mai buni pedagogi ai anului au fost premiaţi

S-au dedicat întru totul profesiei, au educat şi continuă să formeze generaţii demne de elevi, iar astăzi, câţiva dintre ei s-au ales cu premii băneşti, diplome şi multă recunoştinţă în cadrul Galei de Premiere a Concursului „Pedagogul Anului – 2019”, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

O CHIESTIUNE DE ONOARE. Serial. Turcia. Ep. 9

Vezi programul complet

Radio Moldova

BUTONUL ROŞU

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

REMIX MUSIC

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta