Ştirile Zilei

25 Aug. 2019 / 10:29

Producătorii agricoli pot solicita subvenţii din partea statului

Producătorii agricoli care doresc să-şi lanseze o noua afacere pot solicita subvenţii în avans din partea statului, în cadrul celui de-al patrulea apel de depunere a dosarelor, lansat de Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA), relatează Mesager.

25 Aug. 2019 / 09:36

Restricţii de circulaţie în centrul capitalei

Circulaţia traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni şi str. A. Puşkin, va fi sistată în perioada 25 august, ora 23:00, până pe 28 august, ora 05:00. Sistarea are loc în legătură cu organizarea în Piaţa Marii Adunări Naţionale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenţei a Republicii Moldova.

25 Aug. 2019 / 09:04

Festivalul Strugurelui, la Cimişlia

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional al Strugurelui, cel mai de amploare eveniment dedicat producătorilor strugurilor pentru masă, va avea loc duminică, 25 august, la Cimişlia, scrie IPN.

24 Aug. 2019 / 17:33

Eroii căzuţi la datorie în operaţiunea Iaşi-Chişinău, comemoraţi la Şerpeni

Eroii căzuţi la datorie în operaţiunea Iaşi-Chişinău au fost comemoraţi astăzi şi la Complexul Memorial „Capul de Pod Şerpeni”. La eveniment a participat şi ministrul Apărării din Federaţia Rusă, Serghei Şoigu, aflat în vizită în Republica Moldova, la invitaţia preşedintelui Igor Dodon, relatează Mesager.

24 Aug. 2019 / 16:00

Risc de incendii de vegetaţie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România avertizează românii care se află sau călătoresc în Grecia că mai multe regiuni se confruntă cu existenţa unui risc ridicat de incendii de vegetaţie pe fondul temperaturilor ridicate. Atenţionarea este emisă pentru duminică, 25 august, potrivit Mediafax.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

,,DA, DAR MAI DEGRABĂ BA”. SUA, 2009. Film artistic.

Vezi programul complet

Moldova 2

Cinemateca universală.

Vezi programul complet

Radio Moldova

TEATRU LA MICROFON

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

MUSICA NOVA

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta