Ştirile Zilei

01 Apr. 2020 / 11:55

9 angajaţi MAI sunt infectaţi de COVID-19, iar 154 se află în autoizolare

Nouă colaboratori ai poliţiei, sunt infectaţi cu COVID-19, fiind internaţi în spital, iar 154 de angajaţi din diferite subdiviziuni se află la autoizolare, despre aceasta a anunţat ministrul de Interne Pavel, Voicu.

01 Apr. 2020 / 11:52

Destinaţiile din care ar putea fi organizate rute charter spre Republica Moldova

Destinaţiile din care ar trebui să fie organizate cursele charter aeriene spre Republica Moldova, în următoarele două săptămâni, au fost enumerate, astăzi, de către ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), Oleg Ţulea, în cadrul unui briefing. Potrivit ministrului, există un număr mare de solicitări din partea cetăţenior moldoveni aflaţi în străinătate, care doresc să revină acasă, precizând, totodată, care sunt persoanele cărora li se acordă prioritate.

01 Apr. 2020 / 11:45

192 de procese contravenţionale pentru nerespectarea cerinţelor impuse de către autorităţi

Până în acest moment Poliţia Republicii Moldova a înregistrat 192 de procese contravenţionale, privind nerespectarea cerinţelor prevăzute de Comisia pentru Situaţii Excepţionale, în perioada stării de urgenţă. Informaţia a fost prezentată în cadrul unui briefing de către ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu.

01 Apr. 2020 / 11:21

Ministra Sănătăţii: Nu excludem scenariul trist al OMS, când cifra infecţiiilor va fi de zeci de mii

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu exclude că în Republica Moldova, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 ar putea ajunge la 28 de mii, potrivit Ministrei Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune privat, relatează Radio Moldova Actualităţi.

01 Apr. 2020 / 10:52

Germania raportează peste 67 de mii de cazuri de infecţie cu Covid-19

Numărul de cazuri confirmate de COVID-19 în Germania a ajuns la 67.366, iar cel al deceselor la 732, a anunţat miercuri dimineaţă Institutul Robert Koch (RKI), după ce în ultimele 24 ore au fost testaţi pozitivi încă 5.453 pacienţi, transmite Agerpres cu referire la Reuters.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Check -in. DW. Germania.+ Promo

Vezi programul complet

Moldova 2

Bună dimineaţa. Program matinal.

Vezi programul complet

Radio Moldova

RADIOJURNALUL AMIEZII

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta