Ştirile Zilei

04 Aug. 2020 / 11:40

Încă un medic a fost răpus de COVID-19

Încă un medic s-a stins, răpus de COVID-19, ieri, 3 august. Este vorba despre Ala Gortolomei, în vârstă de 65 ani, care activa în calitate de medic de familie în Oficiul Medicilor de Familie, Centrul de Sănătate Ţaul, raionul Donduşeni, anunţă Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

04 Aug. 2020 / 11:23

Persoanele angajate care revin de la odihnă vor sta în autoizolare din cont propriu

Cetăţenii Republicii Moldova care sunt angajaţi în ţară şi care revin din vacanţă de peste hotare vor sta 14 zile în autoizolare din cont propriu, dacă nu au posibilitate să lucreze de la distanţă. Informaţia este prevăzută într-o circulară publicată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, relatează Radio Moldova Actualităţi.

04 Aug. 2020 / 10:41

Cod galben de caniculă şi pericol excepţional de incendiu

Meteorologii au emis un nou cod galben de caniculă şi pericol excepţional de incendiu pe întreg teritoriul ţării, relatează Radio Moldova Actualităţi.

03 Aug. 2020 / 19:40

Fermierii din sudul ţării, grav afectaţi de secetă

Fermierii din sudul ţării sunt grav afectaţi de secetă. Agricultorii din Autonomia Găgăuziei spun că au adunat doar 34 la sută din recolta din prima categorie, iar pierderile se ridică la aproximativ 250 de milioane de lei. În prezent, comisiile din agricultură din regiune inspectează terenurile de porumb şi floarea-soarelui pentru a stabili prejudiciile. Autorităţile încep evaluarea pagubelor pentru cerealele de grupa a doua, astfel încât fermierii să poată primi ajutor de la stat, în cel mai scurt timp, relatează Mesager.

03 Aug. 2020 / 18:44

Mărturii ale unor oameni care au suferit de COVID-19

Mai multe persoane care au suferit de COVID-19, dar au reuşit să se trateze, povestesc într-un filmuleţ video publicat de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale despre suferinţele prin care au trecut în timp ce luptau cu boala. O tânără povesteşte că opt membri ai familiei sale au fost confirmaţi pozitiv, iar doi dintre ei au decedat, ea fiind nevoită să-şi petreacă rudele pe ultimul drum prin internet, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Pur și simplu. (rus.)

Vezi programul complet

Moldova 2

În memoriam Gr. Ureche

Vezi programul complet

Radio Moldova

O MELODIE PENTRU TINE

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

LIBERALIZAREA magazin informativ-muzical

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

IN THE MIX

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta