Ştirile Zilei

23 Mai 2019 / 17:26

Ziua uşilor deschise la Parlament

De ziua Parlamentului, uşile au fost deschise pentru toţi doritorii de a vizita şi de a cunoaşte mai multe despre această importantă instituţie a statului. Totodată, procedura de vizitare a Legislativului a fost simplificată. Viitoarele vizite pot fi programate de toţi doritorii pe platforma on-line „vizite.parlament.md”, relatează Mesager.

23 Mai 2019 / 17:00

Încă un caz de rujeolă a fost confirmat în Moldova

Încă un caz de rujeolă a fost confirmat la un copil care a revenit recent din Federaţia Rusă. Este vorba despre un adolescent de 16 ani din localitatea Nicoreni (Drochia), care a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Drochia, relatează Mesager.

23 Mai 2019 / 16:01

Guvernul va aloca 1 milion de lei pentru localităţile afectate de inundaţii

Premierul în exerciţiu Pavel Filip a vizitat astăzi satele Donici, Camencea şi Sămănanca din Orhei, afectate de inundaţii. Oamenii spun că nu au mai văzut asemenea ploi, iar apa le-a intrat în case, beciuri, a distrus terenuri agricole şi drumuri, se menţionează în comunicatul Executivului.

23 Mai 2019 / 14:17

Cei mai buni pedagogi ai anului au fost premiaţi

S-au dedicat întru totul profesiei, au educat şi continuă să formeze generaţii demne de elevi, iar astăzi, câţiva dintre ei s-au ales cu premii băneşti, diplome şi multă recunoştinţă în cadrul Galei de Premiere a Concursului „Pedagogul Anului – 2019”, relatează Moldova 1.

23 Mai 2019 / 13:34

90 la sută dintre moldoveni consideră că în Moldova există discriminare, raport

90 la sută dintre moldoveni consideră că în ţara noastră există discriminare. Datele se conţin într-un raport pentru anul 2018, realizat de către Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii (CPEDAE), prezentat la o conferinţă internaţională. Cei mai buni activişti în prevenirea şi combaterea discriminării în Moldova au fost desemnaţi astăzi la Gala Premiilor pentru Egalitate, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Cine vine la noi. Program de divertisment.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

Panoptic sonor VOCAȚIA MUZICIAN

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta