Ştirile Zilei

16 Feb. 2019 / 11:55

Un autocar cu pasageri, implicat într-un accident rutier în raionul Râşcani

Un accident rutier în care a fost implicat autocarul Moscova-Ungheni s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 07:00, lângă satul Corlăteni (Râşcani). Nici un pasager din cei 16 care se aflau la bordul autocarului nu a avut de suferit, doar şoferul autocarului fiind rănit, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la tvn.md.

16 Feb. 2019 / 11:06

Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul „Roma Caput Mundi” din Italia

Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul internaţional „Roma Caput Mundi”, ce va fi găzduit de Italia în perioada 18-22 februarie.

16 Feb. 2019 / 10:27

Federaţia Naţională a Fermierilor îşi propune să lanseze cooperative de întreprinzători

Anul 2018 a fost un an agricol bun din punct de vedere al recoltelor, însă nu şi economico-finaciar. Problemele, dar şi soluţiile pentru promova domeniul agriculturii au fost discutate de către reprezentanţii organizaţiilor de fermieri din Moldova care s-au întâlnit la o şedinţă generală. Astfel, în anul 2019, membrii Federaţiei Naţionale a Fermierilor îşi propun să lanseze cooperative de întreprinzători, să atragă investiţii străine şi să susţină tinerii fermieri care vor să deschisă o afacere în acest sector, relatează Mesager.

16 Feb. 2019 / 09:36

Incident armat într-un parc industrial din SUA

Cinci persoane au decedat, iar alte câteva au fost rănite, inclusiv cinci ofiţeri de poliţie, după ce un individ a deschis focul în incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflată la aproximativ 65 de kilometri de Chicago, Illinois. Despre aceasta au anunţat autorităţile, precizând că atacatorul a fost la rândul lui împuşcat mortal, scrie Mediafax.

15 Feb. 2019 / 20:18

Un nou sector de poliţie la Chişinău

În sectorul Râşcani al capitalei a fost inaugurat un nou sector de poliţie, care, potrivit autorităţilor, va contribui la sporirea capacităţii de intervenţie a poliţiştilor şi la creşterea nivelului de calitatea a serviciilor oferite oamenilor, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Moldova de Patrimoniu. *Realizatori A. Gavriliuc, I. Anghel

Vezi programul complet

Moldova 2

Bună dimineaţa de weekend.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

DIMINEȚI DE WEEKEND

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

DIMINEȚI DE WEEKEND

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

ROCK CANCELARIA

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta