Ştirile Zilei

26 Feb. 2020 / 15:38

Guvernul Chicu va prezenta în Parlament raportul de activitate

Guvernul va prezenta la mijlocul lunii aprilie raportul de activitate pentru anul precedent. În şedinţa de astăzi a Guvernului, prim-ministrul, Ion Chicu, a venit cu o solicitare, către Cancelaria de Stat să ia legătura cu Parlamentul şi să stabilească data exactă a prezentării a raportului.

26 Feb. 2020 / 14:05

Austria, Croaţia, Spania şi Elveţia au raportat primele cazuri de infectare cu coronavirus

Coronavirusul se extinde în Europa. Austria, Croaţia, Spania şi Elveţia au raportat primele cazuri de infectare. Toate persoanele contaminate ar fi călătorit recent în Italia. În Tenerife peste 1000 de turişti au fost plasaţi în carantină într-un hotel după ce un medic italian cazat aici a fost testat pozitiv cu Covid-19. În acelaşi timp şi Algeria şi Brazilia au confirmat câte un caz de coronavirus, iar în China continuă să scadă numărul deceselor, relatează Moldova 1.

26 Feb. 2020 / 12:05

În Republica Moldova nu au intrat persoane cu simptome asociate coronavirusului

În ultimele 24 ore, în ţară nu au intrat persoane cu simptome asociate coronavirusului de tip nou (COVID-19), anunţă ministra Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu. Conform datelor prezentate de Poliţia de Frontieră, din Italia au sosit 436 de persoane cu curse directe din Turin, Milan şi Roma, transmite Moldova 1.

26 Feb. 2020 / 11:08

Ministerul Educaţiei interzice elevilor şi profesorilor deplasările în afara ţării

În scopul asigurării securităţii, protecţiei vieţii şi sănătăţii Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării interzice organizarea deplasărilor, călătoriilor elevilor, studenţilor şi angajaţilor din instituţiile de învăţământ în afara ţării.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Fii tănăr!

Vezi programul complet

Moldova 2

"Cine vine la noi.Program de divertisment."

Vezi programul complet

Radio Moldova

ORA COPIILOR

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

CURIOZITĂŢI MUZICALE

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta