Ştirile Zilei

16 Feb. 2019 / 11:55

Un autocar cu pasageri, implicat într-un accident rutier în raionul Râşcani

Un accident rutier în care a fost implicat autocarul Moscova-Ungheni s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 07:00, lângă satul Corlăteni (Râşcani). Nici un pasager din cei 16 care se aflau la bordul autocarului nu a avut de suferit, doar şoferul autocarului fiind rănit, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la tvn.md.

16 Feb. 2019 / 11:06

Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul „Roma Caput Mundi” din Italia

Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul internaţional „Roma Caput Mundi”, ce va fi găzduit de Italia în perioada 18-22 februarie.

16 Feb. 2019 / 10:27

Federaţia Naţională a Fermierilor îşi propune să lanseze cooperative de întreprinzători

Anul 2018 a fost un an agricol bun din punct de vedere al recoltelor, însă nu şi economico-finaciar. Problemele, dar şi soluţiile pentru promova domeniul agriculturii au fost discutate de către reprezentanţii organizaţiilor de fermieri din Moldova care s-au întâlnit la o şedinţă generală. Astfel, în anul 2019, membrii Federaţiei Naţionale a Fermierilor îşi propun să lanseze cooperative de întreprinzători, să atragă investiţii străine şi să susţină tinerii fermieri care vor să deschisă o afacere în acest sector, relatează Mesager.

16 Feb. 2019 / 09:36

Incident armat într-un parc industrial din SUA

Cinci persoane au decedat, iar alte câteva au fost rănite, inclusiv cinci ofiţeri de poliţie, după ce un individ a deschis focul în incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflată la aproximativ 65 de kilometri de Chicago, Illinois. Despre aceasta au anunţat autorităţile, precizând că atacatorul a fost la rândul lui împuşcat mortal, scrie Mediafax.

15 Feb. 2019 / 20:18

Un nou sector de poliţie la Chişinău

În sectorul Râşcani al capitalei a fost inaugurat un nou sector de poliţie, care, potrivit autorităţilor, va contribui la sporirea capacităţii de intervenţie a poliţiştilor şi la creşterea nivelului de calitatea a serviciilor oferite oamenilor, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Moldova de Patrimoniu. *Realizatori A. Gavriliuc, I. Anghel

Vezi programul complet

Moldova 2

Bună dimineaţa de weekend.

Vezi programul complet

Radio Moldova

RADIOJURNAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

LIBERTATE: DOZĂ DUBLĂ: DE WEEK-END:

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

UNIVERS JAZZISTIC

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta