Ştirile Zilei

07 Apr. 2020 / 18:04

Igor Dodon: Preţurile la produsele alimentare nu se vor majora

Criza provocată de COVID-19 a afectat economia mondială, iar Republica Moldova nu este o excepţie. Şeful statului, Igor Dodon a declarat însă că această situaţie nu ar trebui să ducă la majorarea preţurilor la produsele alimentare. Excepţie fac doar cu câteva tipuri de cereale, importate. Autorităţile vor monitoriza magazinele şi farmaciile şi vor aplica sancţiuni, dacă vor identifica majorări nejustificate, anunţă Dodon, relatează Mesager.

07 Apr. 2020 / 17:15

COVID-19 în Moldova: Un deces şi alte 91 de cazuri depistate pozitiv

Încă 91 de cazuri au fost depistate pozitiv cu Coronavirus, în ultimele 24 de ore, în Republica Moldova. Astfel, bilanţul persoanelor infectate ajunge la 1056 de cazuri. Anunţul a fost făcut de ministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu după şedinţa Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

07 Apr. 2020 / 17:03

257 de lucrători medicali infectaţi cu COVID-19

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătăţii Muncii şi Protecţiei Sociale, numărul lucrătorilor medicali infectaţi cu COVID-19 a ajuns în Republica Moldova la 257, relatează Mesager.

07 Apr. 2020 / 16:32

PAS a sesizat Curtea Constituţională cu privire la pachetul anti-criză asumat de Guvern

Partidul Acţiune şi Solidaritate a sesizat Curtea Constituţională cu privire la pachetul anti-criză, propus săptămâna trecută de Guvern. Formaţiunea a cerut magistraţilor Înaltei Curţi să se expună dacă toate prevederile proiectului sunt constituţionale şi dacă angajarea răspunderii a avut loc legal, ţinând cont de faptul că şedinţa Parlamentului nu a întrunit cvorumul necesar. Anterior, ministrul Finanţelor, Sergiu Puşcuţa a menţionat că noile prevederi vor permite fortificarea bugetului de stat, o măsură necesară în situaţia creată de COVID-19, relatează Mesager.

07 Apr. 2020 / 13:31

Igor Dodon: Republica Moldova este pregătită să facă faţă etapei de vârf în lupta cu COVID-19

Republica Moldova este pregătită să facă faţă următoarei etape, care se anunţă a fi una de vârf cu risc sporit în contextul pandemia provocată de Covid-19. Asigurarea vine din partea şefului statului, Igor Dodon şi a fost făcută după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Cine vine la noi. Program de divertisment.

Vezi programul complet

Moldova 2

Aleea clasicilor. Gh. Asachi

Vezi programul complet

Radio Moldova

CHEF CU CETERAŞI

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta