Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Eurovision

01 Feb. 2020 / 13:45

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision în transmisiune directă la Moldova 2

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi,1 februarie, începând cu ora 15.00, în studioul 2 al Televiziunii Naţionale, cu emisie în direct pe TV Moldova 2.

În această etapă sunt aşteptaţi 35 de interpreţi care vor prezenta 36 de piese în ordinea inversă a listei de înregistrare în concurs.

Comitetul Organizatoric al concursului Eurovision 2020 menţionează că prestaţia vocală a concurenţilor va fi evaluată de un juriu, care va ţine cont de linia melodică, originalitatea piesei, dar şi interpretarea propriu-zisă. Juriul va acorda puncte de la 0 la 12 pentru fiecare piesă înscrisă în concurs. La această etapă nu sunt solicitate elementele de show sau vestimentaţia scenică.

Menţionăm că, în acest an, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision va fi selectat fără votul publicului, ca în alţi ani, şi se va face exclusiv de către juriu.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în Rotterdam şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai, iar marea finală va avea loc pe data de 16 mai.

 

Comentarii