Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Muzical Promo

13 Mar. 2020 / 08:04

„Hologramele Generaţiei X”, o nouă emisiune marca RMM

Radio Moldova Muzical (RMM) se îmbogăţeşte cu o nouă emisiune muzicală „Hologramele Generaţiei X - noi creaţii mediatice”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, ora 13:00, la postul Radio Moldova Muzical (RMM).

Serialul radiofonic Hologramele Generaţiei X este produs de redactorul Ion Chiorpec şi scriitorul de science-fiction Marcel Gherman, care au mai colaborat în anii 90 la realizarea unor programe de muzică electronică la Radio Moldova, printre care rubrica „Techno Mix” şi emisiunea „Zona de Limită”.

Ascultătorii emisiunii „Hologramelor Generaţiei X” vor avea ocazia să descopere genuri muzicale inedite, care astăzi se bucură de mare popularitate printre tinerii din întreaga lume: muzică din jocuri de computer interpretată de orchestre simfonice, coloane sonore pentru aşa-numitele anime japoneze, muzică pe opt biţi, nerdcore, VGM rock, muzică electronică, precum şi creaţia unor artişti independenţi care-şi promovează muzica pe internet.

Delectează-te altfel! Ascultă o oră de muzică în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, începând cu 13:00, pe undele RMM şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii