Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Tineret Promo

04 Mar. 2019 / 13:08

RMT - printre câştigătorii concursului de granturi mici pentru instituţiile de presă locale

Radio Moldova Tineret (RMT) este unul dintre câştigătorii concursului de granturi mici pentru instituţiile de presă locale din Republica Moldova. Concursul a fost lansat în cadrul programelor „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetăţeni activi” şi „Consolidarea Presei Independente şi a Educaţiei Mediatice în Moldova”.

Astfel, Radio Moldova Tineret va realiza, în următoarele trei luni, o serie de activităţi cu şi despre tinerii din municipiul Bălţi şi raionul Sângerei. Agenda de activităţi a RMT include realizarea unor sesiuni de instruire pentru tinerii din regiune despre realizarea materialelor informative pentru radio. Ulterior, tinerii vor fi ajutaţi de traineri în crearea unor reportaje care vor fi difuzate la Radio Moldova Tineret.

De asemenea, vor fi organizate talk-show-uri publice despre problemele cu care se confruntă tinerii. Aceste emisiuni emblematice pentru RMT vor pune faţă în faţă tinerii şi reprezentanţii administraţiei publice locale, ai orgazaţiilor şi ai altor instituţiilor relevante din regiune.

Concursul a fost lansat de IREX Europe şi Centrul Media pentru Tineri. Potrivit organizatorilor, comisia de evaluare a analizat propunerile de proiect ale 20 de instituţii media, iar şase au fost declarate câştigătoare.

Pentru detalii sau dacă doriţi să participaţi la aceste activităţi, ascultaţi Radio Moldova Tineret pe frecvenţele din ţară şi on-line pe TRM.MD. De asemenea, urmăriţi pagina de facebook al RMT.

Acest proiect este implementat de IREX Europe şi Centru Media pentru Tineri cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conţinutul acestei publicaţii este responsabilitatea exclusivă a Radio Moldova Tineret şi nu reflectă în niciun fel opiniile Uniunii Europene.

 

 

Comentarii