Ştiri

Sursa imaginii: publika.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

26 Ian. 2019 / 16:00

Un bărbat şi un copil au decedat într-un accident în apropiere de Bardar

Un bărbat de 33 de ani şi un copil de aproape un an s-au stins din viaţă astăzi în urma unui accident rutier produs pe traseul M-3, în apropiere de localitatea Bardar, raionul Ialoveni. Accidentul s-a produs la ora 13:25, scrie IPN.

Ofiţera de presă a Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că un automobil, la volanul căruia se afla un bărbat de 31 ani, având ca pasager un tânăr de 21 ani, a derapat atunci când s-a lansat în depăşire şi a ajuns pe contrasens, lovind frontal un automobil la volanul căruia se afla un bărbat de 33 ani. Acesta avea în maşină cinci pasageri, două femei, de 31 şi 26 ani, un bărbat de 57 ani, o fată de şase ani şi un băiat de un an. În urma impactului, şoferul a decedat pe loc, iar băiatul de aproape un an s-a stins­ în drum spre spital.

Ceilalţi pasageri au fost transportaţi la spital cu diverse traumatisme.

Un alt grav accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Goteşti, raionul Cantemir, relatează Radio Moldova Actualităţi. Potrivit Poliţiei, în accident au fost implicate două automobile de model Toyota Carina şi Volkswagen, iar în urma impactului, şoferul automobilului Toyota, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a decedat pe loc până la venirea ambulanţei. Pasagerul său, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost transportat de urgenţă la spital cu diverse traumatisme.

Comentarii

Citeste si ...

Un microbuz cu pasageri, implicat într-un accident în raionul Hânceşti

Ştiri / Regional

06 Ian. 2019 / 16:22

Un microbuz cu pasageri, implicat într-un accident în raionul Hânceşti

Un bărbat, lovit de un automobil pe traseul Chişinău-Cimişlia

Ştiri / Regional

23 Ian. 2019 / 11:55

Un bărbat, lovit de un automobil pe traseul Chişinău-Cimişlia