Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Social

20 Mar. 2019 / 20:05

Unirea ODIP au salubrizat râul Durleşti

Şi unioniştii s-au apucat minuţios de salubrizarea spaţiilor publice şi zonelor de grement din capitală. Zeci de tineri, membri ai asociaţiei Unireo ODIP au colectat astăzi deşeurile din preajma râuleţului Durleşti, din sectorul Buiucani. Aceştia susţin că prin astfel de acţiuni de voluntariat vom avea un mediu mai curat şi mai sănătos, relatează Mesager.

„Am venit astăzi aici pentru a salubriza râul Durleşti, deoarece se află într-o stare deplorabilă, şi am venit să facem o faptă bună pentru societate”, a spus o membră ODIP.

„Eu fac parte din grupul de voluntariat Unirea ODIP, şi facem foarte des astfel de voluntariat, aproximativ de două ori pe săptămână”, a spus un voluntar.

Acţiunile de salubrizare a tinerilor unionişti vor continua în următoarele săptămâni, în preajma altor râuri şi afluenţi din municipiul Chişinău.

„Acest loc nu a fost ales într-un mod întâmplător, face parte dintr-un şir de spaţii pe care le am ales să le curăţim. Am început cu cimitirul eroilor, am continuat cu râul Bâc, acum suntem aici şi vom continua de acum încolo”, a spus Vlad Bileţchi.

La acţiunea de salubrizare au participat 30 de tineri.

Comentarii