НОВОСТИ

источник фото:

НОВОСТИ / Пресс-релиз TRM

16 Ноя. 2023 / 15:10

Teleradio-Moldova a încheiat un acord cu UEFA care îi permite să transmită în următorii 5 ani meciurile echipei naţionale de fotbal şi două campionate europene de fotbal

Compania „Teleradio-Moldova”, cea mai importantă instituţie audiovizuală din Republica Moldova, anunţă despre semnarea unui acord nou cu Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) prin care devine difuzorul oficial al acesteia în Republica Moldova pentru meciurile echipei naţionale până în 2028 şi campionatele EURO 2024 şi EURO 2028.

Colaborarea cu UEFA, pe care radiodifuzorul public o apreciază ca fiind istorică, consolidează poziţia „Teleradio-Moldova” ca destinaţie de referinţă pentru conţinutul fotbalistic de cel mai înalt nivel.
 

"Suntem extrem de bucuroşi să avem această colaborare cu UEFA, care aduce în Republica Moldova frumuseţea şi entuziasmul fotbalului european ", a declarat Vlad Ţurcanu, director general al Teleradio-Moldova. "Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru de a oferi publicului conţinut sportiv de cea mai înaltă calitate”.


În calitate de difuzor oficial al UEFA, Teleradio-Moldova va asigura o acoperire cuprinzătoare a meciurilor, prin interviuri exclusive, analize de specialitate şi detalii din culise. Echipele editoriale şi tehnice ale instituţiei vor lucra pentru a oferi iubitorilor de fotbal experienţe de vizionare captivante. Colaborarea cu UEFA va spori, fără îndoială, accesibilitatea în regiune a competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic continental şi va contribui la creşterea popularităţii sportului rege în rândul fanilor moldoveni.

Parteneriatul cu UEFA face parte din strategia Teleradio-Moldova de a deveni o instituţie de referinţă în ceea ce priveşte transmisiunile sportive în spaţiul audiovizual local.

Показать комментарии

Новости последнего часа

Vezi arhiva