Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Eurovision

29 Feb. 2020 / 23:08

Natalia Gordienko cu piesa „Prison” va reprezenta Republica Moldova la Concursul „Eurovision Song Contest – 2020”

Natalia Gordienko cu piesa „Prison” a fost declarată învingătoarea Finalei Naţionale şi va reprezenta Republica Moldova la Concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. Interpreta a acumulat punctajul maxim. În etapa finală a Concursului naţional au participat 19 interpreţi.Într-un interviu pentru TRM.MD Natalia Gordienko a destăinuit că a trăit emoţii mari, dar zice că este o luptătoare şi va aduce Eurovisionul în Moldova. Piesa a fost compusă de renumitul interpret rus Filip Kirkorov în colaborare cu o echipă din Grecia, iar back-vocaliştii sunt din Suedia.

Natalia Gordienko cu piesa „Prison” va participa în cea de-a doua semifinală a Concursului European de Cântec „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfăşura pe 14 mai la Rotterdam (Ţările de Jos).

Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreţii din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveţia, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania şi Estonia.

În 2006 Natalia Gordienko cu Arsenium şi Conect R cu piesa „Loca” au reprezentat Republica Moldova la Concursul „Eurovision”, desfăşurat la Athena (Grecia), plasându-se pe locul 20 cu 22 de puncte.

Comentarii