Ştirile Zilei

25 Iun. 2024 / 14:58

Dirijorul Grigori Penteleitchouk şi compozitorul Dmitry Naidich  înregistrează muzica pentru un film dedicat lui Chopin, împreună cu orchestra „Teleradio-Moldova”

Dirijorul Grigori Penteleitchouk şi Orchestra Simfonică Naţională a Companiei „Teleradio-Moldova” colaborează pentru un proiect de înregistrare muzicală. Ei sunt în proces de înregistrare a coloanei sonore pentru un film dedicat lui Chopin, compusă de compozitorul franco-ucrainean Dmitry Naiditch.

21 Iun. 2024 / 17:42

TRM îşi consolidează parteneriatul cu misiunile diplomatice în cadrul platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”

Astăzi, 21 iunie, Compania „Teleradio - Moldova” a organizat un eveniment la care au participat reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat din Republica Moldova. Scopul evenimentului a fost de a discuta despre proiectele de cooperare în contextul iniţierii Platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”.

06 Iun. 2024 / 14:18

Reprezentanţii Agenţiei Japoneze de Cooperare Internaţională au efectuat o vizită la TRM

Astăzi, 6 iunie, la sediul Companiei „Teleradio-Moldova” a avut loc o întrevedere între reprezentanţii TRM şi ai Agenţiei Japoneze pentru Cooperare Internaţională (JICA) în Moldova. Au fost discutate potenţiale colaborări şi scheme existente de cooperare în scopul îmbunătăţirii capacităţilor editoriale a furnizorului public de servicii media.

06 Iun. 2024 / 09:45

Ambasadoarea Republicii Federale Germania  în Republica Moldova a efectuat o vizită la TRM

Pe data de 5 iunie, Excelenţa Sa, doamna Margret Uebber, Ambasadoarea Republicii Federale Germania în Republica Moldova, a efectuat o vizită în cadrul Companiei „Teleradio-Moldova”, unde a avut o întrevedere cu directorul general Vlad Ţurcanu şi directorul general adjunct pentru dezvoltare Andrei Zapşa.

27 Mai 2024 / 14:00

Instituţia publică a audiovizualului a lansat Platforma „Prietenii Teleradio-Moldova”

Astăzi, 27 mai, a avut loc evenimentul de lansare a Platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”, la care au participat Excelenţele lor, Cristian-Leon Ţurcanu, ambasadorul României în Republica Moldova şi Yamada Yoichiro, ambasadorul Japoniei în Republica Moldova.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 2

Artelier Natalia Procop

Vezi programul complet

Radio Moldova

DINCOLO DE ȘTIRI

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

În loc de EPILOG

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

AVE, POP-ROCK!

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta