Ştirile Zilei

04 Oct. 2022 / 21:44

La Palatul Republicii a avut loc Gala Laureaţilor „Pedagogul anului”

Cei mai buni dascăli din ţară au fost premiaţi la ediţia din acest an a Concursului Republican „Pedagogul anului"! Din cele peste o mie de persoane nominalizate la cele trei categorii: Educatorul anului, Învăţătorul anului şi Profesorul anului, învingători au fost desemnaţi doar nouă cadre didactice. Gala Laureaţilor a fost organizată în incinta Palatului Republicii, în contextul Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ, relatează Moldova 1.

04 Oct. 2022 / 20:35

Tejghelele cu legume din pieţele din capitală sunt luate cu asalt de cumpărători (VIDEO)

Gospodinele care nu au reuşit să pregătească conserve pentru iarnă au luat cu asalt pieţele din capitală. Deşi recunosc că preţurile în acest an sunt pipărate, acestea susţin că nu sunt gata să renunţe la bunănăţile din borcane, relatează Moldova 1.

04 Oct. 2022 / 19:55

Mai mulţi călători sunt nemulţumiţi de schimbarea itinerarului rutei 35 (VIDEO)

Veste bună pentru locuitorii din Durleşti. O nouă linie de troleibuz circulă spre această localitate. Este vorba de ruta numărul 33, care porneşte de pe strada Codrilor din acest oraş şi ajunge până pe strada Henri Coandă din sectorul centru al Capitalei. De asemenea, locuitorii din Durleşti mai au la dispoziţie ruta de troleibuz numărul 35, care zilele trecute şi-a schimbat intinerarul, relatează Moldova 1.

04 Oct. 2022 / 19:20

Rusia nu mai controlează total niciuna dintre cele patru provincii ale Ucrainei (VIDEO)

Rusia nu mai controlează total niciuna dintre cele patru provincii ale Ucrainei pe care spune că le-a anexat. În ultimele 48 de ore ucrainenii au reuşit să obţină cel mai mare progres de la începutul războiului, după ce au avansat cu zeci de kilometri în regiunea Herson. Totodată, regimul de la Moscova zice că se va consulta cu locuitorii din regiunile Zaporojie şi Herson pentru a stabili graniţele exacte ale regiunilor, relatează Moldova 1.

04 Oct. 2022 / 18:39

Zilele Voluntariatului se desfăşoară la Chişinău

Zilele Voluntariatului se desfăşoară în municipiul Chişinău până pe 15 octombrie. Vor fi organizate diverse activităţi gratuite pentru tineri în cadrul Centrelor de Tineret din Chişinău, cum ar fi training-uri, jocuri competitive, quiz-uri. „Prin toate activităţile pe care le facem vrem să promovăm spiritul civic al tinerilor”, a precizat pentru IPN Petru Grecu, directorul Centrului municipal de tineret.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Știri sportive

Vezi programul complet

Moldova 2

DW NEWS.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta