НОВОСТИ

источник фото:

Опубликовано: Pozdirca Doina

НОВОСТИ / Молдова 1 Промо

09 Фев. 2024 / 20:35

#Cultura: Gala Premiilor Cineaştilor 2024

Sâmbătă, începând cu ora 18:30, vă aşteptăm în faţa micilor ecrane pentru a urmări o nouă ediţie a emisiunii #Cultura. Împreună cu realizatoarea emisiunii Diana Pidghirnîi, urmărim cum a avut loc Gala Uniunii Cineaştilor, dar şi cine sunt câştigătorii.

Filmele se plimbă pe harta lumii, fie că vorbim de filmele dramă, comedie, acţiune sau ficţiune, acestea îşi pun amprenta într-un mod puternic asupra noastră.


Gala Uniunii Cineaştilor şi-a desemnat câştigătorii. În această ediţie au fost decernate câte un premiu pentru următoarele categorii: cel mai bun montaj, cel mai bun regizor, cea mai bună imagine, cel mai bun scenariu, cele mai bune costume, cel mai bun scurtmetraj, cea mai bună coloană sonoră, cea mai bună muzică originală, cel mai bun documentar, cea mai bună scenografie, cel mai bun rol masculin, cel mai bun rol fememin, cel mai bun serial, cel mai bun lungmetraj, dar şi premiu special.

Cine sunt câştigătorii decernaţi, dar şi care au fost emoţiile lor, aflăm în acestă seară în cadrul emisiunii #Cultura, începând cu ora 18:30, la Moldova 1, dar şi online pe Moldova1.md

Показать комментарии

Новости последнего часа

Vezi arhiva