Ştiri

Sursa imaginii: eurovision.tv

Ştiri / Comunicate TRM

18 Mar. 2024 / 12:10

Eurovision Song Contest 2024: Reprezentanţii mass-media se pot acredita pentru etapa internaţională a concursului

Reprezentanţii mass-media se pot acredita pentru a mediatiza etapa internaţională a competiţiei muzicale ESC 2024. Jurnaliştii pot depune cererea pentru acreditare până pe 19 aprilie. Aceştia pot aplica pentru a obţine acreditare în Centrul Media de la Malmö Arena ( on site Media Centre) sau online (online Media Centre).

Categoriile în care jurnaliştii pot depune cererea de acreditare sunt:

FM - Fan Community Media  (mass-media dedicată exclusiv mediatizării ESC);
M1 - Media Internaţională  (mass-media cu acoperire globală şi/sau din ţările neparticipante la ESC);
M2 - Media Naţională ( mass-media cu acoperire naţională într-o ţară participantă);
M3 - Media locală şi regională ( mass-media cu acoperire în comunităţile dintr-o anumită regiune a unei ţări participante);
M4 - Acces doar la Centrul Media Online.

Tuturor reprezentanţilor media acreditaţi le este strict interzis să înregistreze şi/sau să transmită şi/sau să pună la dispoziţie, pe orice tip de suport, imagini sau sunete de la repetiţiile generale şi de la show-urile live (inclusiv orice astfel de imagini sau sunete de pe oricare dintre ecranele din incinta Malmö Arena) din Centrul Media sau din orice altă zonă din incintă, fie direct, fie întâmplător. 
Link-ul platformei pe care puteţi depune cererea de acreditare, dar şi alte informaţii suplimentare găsiţi pe: https://eurovision.tv/mediacentre/accreditation

Eurovision Song Contest 2024 va avea loc la Malmö, Suedia, în perioada 7 - 11 mai. Prima semifinală, în care va evolua reprezentanta Moldovei - Natalia Barbu, va fi organizată pe 7 mai, iar a doua semifinală pe 9 mai. Ţara câştigătoare a celei de-a 68-a ediţii ESC va fi desemnată pe 11 mai. 
 

Comentarii