Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Comunicate TRM

07 Feb. 2023 / 09:50

„Teleradio Moldova” anunţă organizarea procedurii de stabilire a ordinii în care vor evolua cei 10 participanţi ai Finalei Naţionale Eurovision Moldova 2023

În data de 10 februarie, la ora 14:00, „Teleradio Moldova” va organiza tragerea la sorţi a ordinii de evoluţie a concurenţilor pe scena Finalei Naţionale Eurovision 2023 din 4 martie 2023.

Numărul de ordine va fi extras în mod individual de către participanţi. În acest sens, finaliştii Selecţiei Naţionale sunt invitaţi vineri, 10 februarie, ora 14:00, la sediul Televiziunii Publice de pe strada Hânceşti 64. 

Extragerea va putea fi urmărită live pe următoarele canale ale „Teleradio Moldova”: site-ul www.eurovision.md, canalul de Youtube Teleradio Moldova şi paginile de Facebook Compania Teleradio Moldova şi TV Moldova 1.

Cei 10 finalişti ai Selecţiei Naţionale, conform ordinii descrescătoare a punctajului obţinut în urma votului juriului, sunt:
  1. SunStroke Project - Yummy Mommy   
  2. Pasha Parfeni - Soarele şi Luna   
  3. DONIA - Red Zone   
  4. Aliona Moon - Du-mă   
  5. OL - Why You Play It Cool   
  6. Surorile Osoianu - Bade, bădişor, bădiţă  
  7. NÖRDIKA - Damn and down   
  8. Victor Gulick - Let’s dance  
  9. COSMINA - Indestructible   
  10. Corina Ivanov - When love’s real  

Cei 10 participanţi urmează să evolueze în Finala Naţională din 4 martie 2023 cu un show complet, care va include conceptul coregrafic şi costumele scenice. 

Concurentul sau formaţia care va obţine cel mai mare punctaj ne va reprezenta ţara la Etapa Internaţională a concursului muzical Eurovision Song Contest 2023, care se va desfăşura la Liverpool. 
 

Comentarii