Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com/Millenium Band

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Cultură

09 Aug. 2022 / 19:35

Formaţia Millenium a lansat piesa „Ştii ce simte inima”. Producţia video a fost realizată prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie (VIDEO)

După o lungă pauză, formaţia Millenium a reuşit să îşi surprindă admiratorii. De această dată cu videoclipul piesei „Ştii ce simte inima”. Aceasta este prima producţie video realizată prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie, din industria creativă din Republica Moldova, informează Moldova 1.


În căutarea dragostei eterne, protagonista străbate oraşele viitorului. Clipul reprezintă o simbioză inedită între melodie, text şi imagini realizate prin intermediul tehnologiilor noi, de către o echipă de tineri cineaşti din Republica Moldova.

„Ne-am propus să combinăm tehnologiile şi modul de a filma, dar şi abilităţile noastre artistice ca să povestim această istorie şi, mai multpoate să descoperim şi noi sensul cântecului”, a relatat directorul de imagine Ruben Agadjanean.

„Când ne-au prezentat ideea şi tehnologia care este prezentată şi clipul pentru prima dată, mândria mea a fost una: slavă Domnului că e la noi acasă, băieţii noştri produsele noastre, cântăreţii noştri”, a menţionat producătorul Millenium, Vlad Gorgos.

Prin intermediul acestui videoclip, protagonista îşi doreşte să sensibilizeze publicul.

„Să ajungă în inimile oamenilor, în primul rând. O inimă sălbatică, cea care hoinăreşte prin deşert va iubi la fel de aprins, ca o inimă care locuieşte într-un oraş al viitorului şi nu are nicio diferenţă. Dragostea nu cunoaşte hotare”, a afirmat solista Olga Gorcinschi.

Primii spectatori rămas impresionaţi şi au aplaudat îndelung.

„Un aşa gen de videoclip e primul şi mă bucur foarte mult pentru ei. Felicitări!”.

„O piesă extraordinară, de suflet şi videoclipul m-a emoţionat foarte mult.

„Prezintă o lume de poveste, aşa cum este idealul în iubire. Aşa e când te îndrăgosteşti - trăieşti undeva printre norişori, într-o lume aparte. Aşa că îi felicit pe toţi!”, a declarat interpreta Paula Seling.

„E o deosebită plăcere de la vizionarea acestui videoclip. Millenium este un etalon în muzica autohtonă”, a declarat interpretul Evghenii Andrianov.

Videoclipul urmează să fie lansat şi în România, unde formaţia Millenium are programate mai multe concerte.

Comentarii