Despre Noi
Descoperă valorile autentice ale artei sunetelor împreună cu Radio Moldova Muzical! Muzică vocală şi instrumentală, academică şi contemporană, noutăţi şi curiozităţi din lumea muzicii la RMM. Dacă eşti pasionat de muzică alege RMM! Ascultaţi Live Radio Moldova Muzical pe TRM.MD.  

Cine suntem?


Radio Moldova Muzical este un post de radio cultural-informaţional destinat melomanilor de toate vârstele, inclusiv pentru specialişti în domeniu. Ascultătorii pot descoperi 24 din 24 de ore valori autentice ale artei sunetelor: muzică vocală, vocal-instrumentală, academică şi contemporană, preponderent jazz vocal şi muzică clasică, instrumentală de toate genurile şi derivatele stilistice. Întregul program este „pigmentat” cu rubrici cu un conţinut relevant grupul ţintă: „Meloterapie”; „Curiozităţi din istoria muzicii universale”; „Dicţionar muzical”; „Promo RMM”; „Jazz Forum”; „Ambiant Salon”. Dincolo de mediatizarea marilor evenimente artistice, un fapt inedit la Radio Moldova Muzical este că specialiştii în domeniu şi melomanii au posibilitatea să audieze, în transmisiune directă, cele mai importante spectacole muzicale, ce au loc în sălile de concert din ţară şi din întreaga lume. Graţie colaborării cu colegii de la UERT, Radio Moldova Muzical oferă constant, zi de zi, noi produse din domeniul artei muzicale europene, participând constant la diferite proiecte internaţionale.

Istoric

Radio Moldova Muzical (RMM) a fost lansat pe 30 octombrie 2008. Postul de radio a fost conceput la solicitarea consumatorilor de programe pentru a valorifica arhiva sonoră a Radio Moldova.