Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

11 Iun. 2019 / 15:21

Transformă hainele în opere de artă, Irina Madan - în studio la „Bună Dimineaţa”

În fiecare zi, începând cu ora 06:55, vă aşteptăm în faţa micilor ecrane cu noi subiecte interesante şi invitaţi pe măsură la emisiunea „Bună Dimineaţa”, ce poate fi urmărită la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

În India, Israel, Statele Unite se găsesc haine pictate de ea şi şi-ar dori să ajungă în toată lumea. Irina Madan, designerul vestimentar care transformă hainele în adevărate opere de artă a revenit acasă din San Diego pentru a ne povesti cum le-a convins pe femeile americane să poarte haine cu elemente tradiţionale din Republica Moldova. 

În cadrul ediţiei de miercuri, 12 iunie vorbim şi cu halterofilul Marin Robu care a devenit vicecampion mondial printre tineret în categoria de greutate 73 kg. Cât timp s-a pregătit şi ce a făcut pentru a obţine această reuşită, aflaţi de la invitatul emisiunii „Bună Dimineaţa”, moderată de Ion Jalbă şi Daniela Crudu.

Spre final, ne cântă şi ne încântă cu prezenţa sa, interpreta Marina Filipovici.

Nu rataţi o ediţie plină de informaţii utile şi oaspeţi interesanţi. „Bună Dimineaţa” poate fi urmărită la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD cu începere de la ora 6:55.

Comentarii