Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Moldova 1 Promo

28 Apr. 2022 / 20:09

Ministrul Apărării: Armata Naţională a fost şi este pregătită pentru a-şi apăra ţara (VIDEO)

Armata Naţională a fost şi este pregătită pentru a-şi apăra ţara, iar autorităţile monitorizează cu atenţie situaţia din regiune. Afirmaţia a fost făcută, joi, de ministrul apărării Anatolie Nosatâii, în cadrul unui eveniment public, desfăşurat la Căuşeni. În acelaşi timp, şeful de la apărare îndeamnă cetăţenii la calm, dar şi să se informeze din surse sigure, transmite Moldova 1.


„Armata Republicii Moldova a fost şi este pregătită pentru îndeplinirea misiunii sale de bază pentru apărarea ţării. Noi ca militari, ca funcţionari din structura militară vom face tot posibilul pentru a apăra integritatea şi securitatea ţării”, a declarat ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi.

Şeful de la apărare a comentat şi incidentul de la Cobasna.

„Sunt multe informaţii, multe din ele sunt manipulatorii, multe sunt de ordin de a aduce frică şi incertitudine. Vreau să menţionez că a avut loc într-o regiune necontrolată de noi, de autorităţile statului”, a mai spus Nosatîi.

Ieri, aşa-zisele autorităţi au anunţat că în apropiere de Cobasna unde e situat depozitul de armament, s-ar fi auzit împuşcături. Biroul de Reintegrare susţine că focurile de armă au fost lansate înafara zonei de securitate, de pe teritoriul ucrainean.

Comentarii