Ştiri

Sursa imaginii: TeleFilm-Chişinău

Ştiri / Telefilm News

30 Mai 2022 / 19:35

În vizită la TeleFilm-Chişinău: Un grup de copii din satul Buda (Călăraşi) au văzut cum se fac documentarele (FOTO)

Să păşească pragul Televiziunii Naţionale şi să vadă cum funcţionează un studio de film şi-au dorit copiii Şcolii primare din satul Buda raionul Călăraşi. Visul lor de a-l cunoaşte pe jurnalistul Mircea Surdu, moderatorul talk-show-ului „Bună seara” şi director al studioului, s-a împlinit în ultima zi de şcoală.

Leondi Melnic, membru al echipei TeleFilm-Chişinău: „Este şcoala în care a învăţat Mircea Surdu în clasele primare. Copiii, dar şi profesorii au văzut unde îşi face munca consăteanul lor”.

Prin urmare, întâlnirea a fost una de suflet, sinceră ca între oameni apropiaţi. Copiii au admirat exponatele din studio, curioşi din fire nu s-au sfiit să pună o mulţime de întrebări, la care, de data aceasta răspundea chiar jurnalistul Mircea Surdu.

„Am avut multe emotii pentru ca elevii erau chiar din satul meu de baştină şi din şcoala primară pe care eu cândva am absolvit-o. Vazandu-le curiozitatea din ochi, am simţit că printre ei se regăsesc viitorii regizori, scenaristi, cameramani. Eu aş fi foarte bucuros, dacă acest lucru s-ar întâmpla”.

Totul în viaţă porneşte de la un vis râvnit din copilărie, dar şi de la o personalitate care serveşte drept model, inspiră şi încurajează.

Comentarii