Despre Noi

Eşti tânăr şi gândeşti liber, alege  RMT!  Radio Moldova Tineret este postul public de radio pentru tineri. Informaţii despre noile proiecte, oportunităţi, burse pentru tineri, emisiuni de divertisment, dezbateri, multă muzică bună – toate le găseşti la RMT. Radio Moldova Tineret este alegerea tinerilor. Ascultă RMT LIVE pe TRM.MD.

Cine suntem?

Publicul-ţintă sunt tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 28 de ani. Destinat în exclusivitate tineretului, RMT emite 24 din 24 de ore şi este conceput de tinerii jurnalişti care sunt editori, producători şi prezentatori ai emisiunilor. RMT este o platformă de discuţie pentru tineri, unde ei pot spune liber ce gândesc. RMT difuzează ştiri la fiecare jumătate de oră, în zilele de lucru, rubrici, emisiuni complexe, dezbateri pe subiecte de actualitate, campanii sociale, evenimente de promovare. Echipa RMT realizează un şir de emisiuni cu o audienţă sporită în rândul tinerilor. Printre acestea se numără programul matinal de divertisment „Lume Liberă”, magazinele informativ-muzicale „Liberalizarea”, emisiunile „Fierbinte show”, „S de la Seară”.

Istoric

Radio Moldova Tineret a fost lansat pe 30 octombrie 2012. Echipa RMT a fost instruită de către experţi ai Academiei Deutsche Welle.