Ştiri

Sursa imaginii: TRM

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Sport

02 Oct. 2022 / 15:13

Debut cu ghinion pentru fotbalistul moldovean Vladislav Blănuţă, în România (VIDEO)

Debut cu ghinion a avut fotbalistul moldovean Vladislav Blănuţă în Superliga românească. Atacantul echipei FC Universitatea 1948 Craiova a fost eliminat în partida cu CS Mioveni la cinci minute după ce a intrat în teren.

Căpitanul echipei naţionale de tineret a Republicii Moldova, Vladislav Blănuţă, a intrat în minutul 78 al confruntării de la Mioveni, iar peste cinci minute a avut un duel aerian cu un fundaş advers, căruia i-a aplicat o lovitură cu cotul. Arbitrul i-a acordat direct cartonaşul roşu atacantului moldovean.

„Sunt greşeli ale unui copil, nu pot să fiu supărat pe el. Nu pot să fiu supărat pe un copil de 20 de ani, atunci când în echipă avem jucători de  32-35 de ani, care au făcut greşeli. Nu aş putea să mă supăr în viaţa mea de o greşeală, care a făcută de dorinţa de a face ceva pe teren”, a explicat antrenorul FC Universitatea 1948 Craiova, Marius Croitoru.

Partida de la Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Toate golurile, fiind marcate în prima repriză.

Vladislav Blănuţă a ajuns în vară la Universitatea 1948 Craiova, sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare de la clubul italian Pescara.

Comentarii