Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Sport

26 Iun. 2022 / 10:05

Internaţionalul moldovean Virgiliu Postolachi ar putea ajunge în campionatul românesc de fotbal

Internaţionalul moldovean Virgiliu Postolachi ar putea ajunge în campionatul românesc de fotbal. Rămas liber de contract după despărţirea de clubul belgian Mouscron, atacantul se antrenează cu UTA Arad şi a marcat două goluri în amicalul câştigat cu 5:1 în faţa divizionarei secunde din Bulgaria Mariţa Plovdiv, relatează Moldova 1.

UTA mută cu piese grele în atac în această vară. După Claudiu Keşeru, arădenii sunt foarte aproape să-l transfere pe Virgiliu Postolachi, care a şi debutat în amicalul câştigat de formaţia lui Ilie Poenaru în cantonamentul din Slovenia: 5:1 cu Mariţa Plovdiv. Internaţionalul moldovean a marcat două goluri. Crescut de Paris Saint-Germain, Postolachi a evoluat timp de un an la echipa secundă a parizienilor, perioadă în care a înscris cinci goluri în 36 de partide.

Pentru prima echipă a super-clubului parizian nu a evoluat decât în partide amicale, într-un unul dintre ele - 6:1 cu Dinamo Dresda - a înscris un gol spectaculos din pasa celebrului Kylian Mbappé. Postolachi a petrecut sezonul 2019-2020 tot la o echipă „satelit", însă de această dată, la Olympique Lille, după care, acum 2 ani, s-a transferat la Mouscron.

În Belgia a jucat doar 13 partide într-un an şi jumătate, prima parte a lui 2021 fiind petrecută sub formă de împrumut în Danemarca, la Vendsyssel. Contractul său cu formaţia belgiană a expirat în această vară.
 

Comentarii