Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Sport

20 Sep. 2022 / 12:50

Schimbare la echipa naţională de fotbal înaintea meciului cu Letonia (VIDEO)

Schimbare pe ultima sută de metri la echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova, chiar înaintea deplasării spre Riga în vederea partidei cu Letonia din Liga Naţiunilor. Selecţionerul Serghei Cleşcenco l-a convocat de urgenţă la lot pe Alexandru Belousov de la Milsami Orhei. Meciul cu Letonia este unul decisiv pentru „tricolori”. Pentru a mai spera la primul loc în grupă, reprezentativa Republicii Molodva trebuie să se impună obligatoriu la Riga în faţa echipei Letoniei, dar şi în ultima etapă, în faţa Liechtenstenului, cu condiţia ca Letonia să nu învingă, în deplasare, pe Andorra.

Meciul cu Letonia este unul decisiv pentru „tricolori”. Pentru a mai spera la primul loc în grupă, reprezentativa Republicii Molodva trebuie să se impună obligatoriu la Riga în faţa echipei Letoniei, dar şi în ultima etapă, în faţa Liechtenstenului, cu condiţia ca Letonia să nu învingă, în deplasare, pe Andorra.

„Sunt foarte bine-dispus. Abia aştept meciurile. Mi s-a făcut dor, deja de 3 luni nu am jucat pentru echipa naţională. Aşa că aştept cu nerăbdare”, a spus Ion Nicolaescu, atacant Republica Moldova.

„Trebuie să câştigăm şi să sperăm că în celălalt meci se va face un rezultat negativ”, a spus Vitalie Damaşcan, atacant Republica Moldova. 

„Sper să câştigătm. Trei puncte se oferă şi pentru 1:0 şi pentru mai multe goluri marcate”, afirmă Ion Jardan, Republica Moldova. 

Meciul Letonia - Republica Moldova din cadrul grupei D1 a Ligii Naţiunilor va avea loc pe 22 septembrie, pe stadionul „Skonto” din Riga, cu începere de la ora 19:00. Trei zile mai târziu, „tricolorii" vor juca pe teren propriu cu Liechtensteinul, de la ora 16:00.

Comentarii