Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Comunicate TRM

03 Ian. 2024 / 10:44

„Revelion european”: TV Moldova 1, în topul preferinţelor telespectatorilor de acasă şi de peste hotare în noaptea dintre ani

Televiziunea Moldova 1 a înregistrat cote de audienţă apreciabile în noaptea de revelion. Aproximativ 160 de mii de persoane au urmărit pe internet show-ul „Revelion european”, transmis în direct - o premieră pentru televiziunea publică. Din totalul de vizualizări online, aproape 80 de mii s-au înregistrat pe site-ul www.moldova1.md, prin accesarea streaming-ului, 63 de mii - pe canalul YouTube, iar 15 mii - pe paginile de Facebook ale companiei „Teleradio-Moldova”.

Pe micile ecrane, în regim liniar, producţia de revelion a postului public a fost urmărită în medie pe minut de aproximativ 70 de mii de persoane, potrivit operatorului de măsurare a audienţelor, puternic contestat de mediul profesional pentru faptul că, de obicei, acordă preferinţă posturilor de televiziune de limbă rusă, în detrimentul celor de limbă română. De data aceasta, compania respectivă a apreciat că în momentele de vârf al show-ului, la miezul nopţii, când a fost difuzat şi mesajului prezidenţial, televiziunea Moldova 1 era privită de peste 167 de mii de persoane.

Show-ul „Revelion european” a reunit în direct zeci de artişti cu renume din Republica Moldova şi invitaţi speciali, care au creat o atmosferă electrizantă şi naturală atât în studioul 2 al televiziunii publice, cât şi pe micile ecrane. Au evoluat, timp de 3 ore şi jumătate, artiştii: Valentina Naforniţă, Cristian Spătaru,  Zinaida Julea, Aliona Moon, Lidia Isac, Nelly Ciobanu, Ion Razza, Dara, Violeta Botezatu, Orchestra Fraţilor Advahov, Orchestra lui Mark Oselski, Satoshi şi alţii.

Comentarii