Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Comunicate TRM

25 Mar. 2024 / 15:59

TRM a găzduit o masă rotundă despre modalităţile de îmbunătăţire a programelor audiovizuale ale furnizorului public

Compania „Teleradio-Moldova” a ţinut astăzi consultări cu reprezentanţi ai autorităţilor şi ai societăţii civile pe tema ofertei de programe pe care o propune instituţia media pe platformele sale de radio, TV şi online.

Administraţia companiei şi-a prezentat strategia sa mediatică, constând în 5 paşi de configurare a ofertei de programe, pe care participanţii la reuniune au dezbătut-o. Printre aceştia figurează tranziţia digitală, analiza datelor despre audienţă şi consolidarea resurselor umane ale instituţiei.

Participanţii la reuniune au făcut un schimb de opinii asupra priorităţilor pe care ar urma să le aibă Teleradio-Moldova din perspectiva programelor şi a soluţiilor pe termen scurt şi mediu pentru punerea în practică a proiectelor actuale. Între altele, s-a vorbit despre importanţa infrastructurii moderne, ca măsură de atragere a generaţiei tinere din domeniu. De asemenea, s-a discutat despre acoperirea mediatică a unor domenii care ţin de misiunea directă a instituţiei, cum ar fi cultura şi educaţia. 

Organizatorii mesei rotunde au anunţat despre disponibilitatea lor de a continua discuţiile pe aceste şi alte teme, în vederea identificării unor puncte comune referitoare a configurarea ofertei de programe a furnizorului public de servicii audiovizuale.

Comentarii