Ştiri

Sursa imaginii: Facebook/Volodimir Zelenski

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Internaţional

23 Noi. 2022 / 09:45

O maternitate de lângă Zaporojie a fost bombardată. Un nou-născut a fost ucis

O maternitate a spitalului Vilnianska de lângă Zaporojie a fost lovită de o rachetă rusească. Prin urmare, un nou-născut a fost ucis. Totodată, două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma bombardamentelor asupra oraşului Kupyansk din regiunea Harkov în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, anunţă şeful Administraţiei Militare Regionale Harkiv, Oleg Sinegubov, pe Telegram.

„Acte regulate de terorism ale ruşilor. În jurul orei 07:40, au avut loc bombardamente în oraşul Kupyansk. O clădire de locuinţe cu nouă etaje, o clădire a policlinicii au fost avariate. Din păcate, două persoane au murit”, anunţă Oleg Sinegubov.

Preşedintele ucrinean, Volodimir Zelenski, a venit cu o reacţie şi a declarat că „statul terorist continuă să lupte împotriva civililor şi obiectelor”.

„Inamicul a decis din nou să încerce cu teroare şi crimă pentru a realiza ceea ce pentru luna a noua nu poate şi nu va putea realiza. Şi va fi responsabil doar pentru tot răul adus ţării noastre”, a precizat liderul de la Kremlin. 

Federaţia Rusă nu şi-a revendicat deocamdată atacul.


 

Comentarii