Ştiri

Sursa imaginii: Twitter

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Politic

22 Sep. 2022 / 09:20

Ursula von der Leyen: UE susţine pe deplin eforturile Republicii Moldova de a face faţă impactului războiului provocat de Rusia

Uniunea Europeană susţine pe deplin eforturile Republicii Moldova de a face faţă impactului războiului provocat de Rusia prin oferirea asistenţei financiare şi tehnice pentru susţinerea economiei şi asigurarea securităţii energetice, a transmis preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, după întrevederea cu preşedintele Maia Sandu la New York.

„De asemenea, noi lucrăm asupra aderării Republicii Moldova la UE şi salutăm eforturile depuse pentru realizarea reformelor”, a mai menţionat Ursula von de Leyen pe contul său de Twitter.

La rândul său, Maia Sandu a menţionat că a mulţumit pentru asistenţa UE oferită Republicii Moldova în gestionarea impactului războiului. „Am discutat despre situaţia securităţii din regiunea noastră, criza energetică, agenda noastră de reforme şi modalităţile de a asigura măsuri suplimentare de sprijin pentru Republica Moldova”, a mai scris Maia Sandu pe Twitter.

 

Comentarii