Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Promo

05 Apr. 2024 / 10:20

„Album de Familie”, interviu cu actriţă canadiancă Aliona Munteanu

Duminică, 7 aprilie, moderatoarea emisiunii „Album de familie”, Ludmila Alexei, vă invită să ascultaţi un dialog excepţional cu Aliona Munteanu, actriţă canadiancă născută în Republica Moldova, satul Zaim, Căuşani. Absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, tânăra actriţă chiar de la debut a fost observată de regizori, fiind distribuită în filme.

În 2009 a fost nominalizată la premiile GOPO din România pentru rolul din filmul „Schimb Valutar”, iar în 2013 a câştigat titlul cea mai bună actriţă la Festivalul de film Trebas din Montréal pentru rolul din filmul „Obsession”. Pasionată de dans, a participat la concursul Dancing with the Stars, România, 2006.

Cântecul, dansul, poezia, spectacolele de marionete pentru copii şi actoria sunt activităţi care îi aduc împlinire şi satisfacţie. Anul acesta actriţa cu rădăcini basarabene va fi prezentatoarea Festivalului românesc de pe Broadway din New York, din 16 iunie.

Ascultaţi dialogul cu Aliona Munteanu duminică, 7 aprilie, în cadrul emisiunii „Album de Familie”, începând cu ora 16:05.

Comentarii