Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

29 Dec. 2021 / 14:30

Victoria Coroban este noul director al postului public Radio Moldova

Victoria Coroban este noul director al postului public Radio Moldova. Într-un interviu pentru Redacţia Actualităţi Radio, Victoria Coroban a menţionat că îşi doreşte ca instituţia publică să devină un post relevant pentru întreaga societate, iar produsele oferite să fie de interes sporit. În acest sens, modificarea grilei de emisie reprezintă o prioritate de bază.

„Ne dorim ca postul public de radio să devină un post relevant pentru toate categoriile de vârstă şi categoriile sociale din Republica Moldova, să aibă un produs informativ şi educativ care răspunde nevoilor de astăzi ale ascultătorului nostru. Ne dorim să fie suficient de dinamic, să fie un post de radio care să fie capabil să arate atât realitatea cu ochi critici, cât să observe valorile din societate şi să transmită oamenilor că putem împreună să construim. La prima întâlnire cu şefii de redacţie am discutat despre dorinţele de schimbare, mulţi îşi doresc schimbarea, îşi doresc o faţă nouă, mai proaspătă, mai dinamică a postului de radio, mai multă eficienţă în felul cum transmitem informaţia. Vom veni cu o concepţie nouă de grilă, care să răspundă nevoilor secolului 21, o grilă mai dinamică”, a declarat Victoria Coroban.

Anterior, Victoria Coroban a fost realizatoarea mai multor emisiuni la Radio Chişinău, printre care „Cu mintea deschisă”, „Pauza de cafea” şi podcastul „Asta-i situaţia”.  Ea a activat în calitate de trainer la Academia Nicolae Dumitrescu, jurnalistă la OWH Studio. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea din Bucureşti.

Comentarii