Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Social

03 Mar. 2020 / 15:45

Violeta Cojocaru a fost aleasă preşedinte al CS

Cu şase voturi pro şi unul împotrivă, Violeta Cojocaru a fost aleasă preşedinte al Consiliului de Supraveghere a Instituţiei Publice Compania „Teleradio – Moldova” (CS). Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe extraordinare a CS, desfăşurată astăzi.

„Pentru perioada de trecere o să lucrez pentru a asigura continuitatea şedinţelor CS (...) Va fi o perioadă scurtă, dar o să revizuim managementul, ca să nu ne vedem doar o dată pe săptămână”, a spus Violeta Cojocaru.

Tot în şedinţa de astăzi, 3 martie, membrii CS au luat act de solicitarea de demise din funcţia de preşedinte al CS a lui Nicolae Spătaru, care pe 4 martie îşi încheie mandatul. Prin urmare, Nicolae Spătaru va continua să îşi îndeplinească atribuţiile de membru al CS până în ziua de mâine. La şedinţă au participat 7 membri ai CS.

Violeta Cojocaru este profesor universitar, doctor habilitat în drept şi prorector al Universitatăţii de Stat din Moldova. Pe 9 aprilie 2019 a fost aleasă membru al Consiliului de Supraveghere în urma unui concurs desfăşurat de Consiliul Audiovizualului.

Precizăm că CS este constituit din 9 membri, personalităţi publice cu calificări profesionale în diverse domenii şi îşi desfăşoară activitatea în baza propriului regulament de organizare şi funcţionare, aprobat de către acesta.

Comentarii