Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Sport

02 Oct. 2022 / 12:56

Zimbru Chişinău a obţinut prima victorie în Super Liga moldovenească de fotbal (VIDEO)

Zimbru Chişinău a obţinut prima victorie în actuala ediţie de campionat. „Galben-verzii” au dispus de Dinamo-Auto Tiraspol cu 2:1 într-un meci al etapei a 9-a a Super Ligii moldoveneşti de fotbal.

Pe teren propriu, Zimbru a început tare şi, în minutul 10, Ştefan Burghiu a marcat cu o lovitură de cap după o centrare din corner al lui Alexandru Dedov. „Automobiliştii” au replicat prin golul turcului Furkan Akin peste doar 6 minute. Însă, echipa-gazdă a revenit în avantaj până la pauză.

Mihai Ghecev a profitat de o minge plasată de Dedov în careu şi deviată de căpitanul Burghiu. Eforturile modeste în atac nu au ajutat-o pe Dinamo-Auto să redreseze situaţia în repriza secundă şi Zimbru a obţinut mult-aşteptata victorie.

„Sarcina principală a fost de a obţine aceste trei puncte, ca să avem şanse la lupta pentru play-off. Vreau să le mulţumesc băieţilor. Au dat dovadă de caracter”, a spus Lilian Popescu, antrenor Zimbru Chişinău. 

„Am jucat bine, dar din păcate adversarul a profitat din plin de două faze pline”, a menţionat Novruz Azimov, antrenor Dinamo-Auto Tiraspol. 

Într-un alt meci al etapei a 9-a a SuperLigii, Milsami Orhei a învins pe CSF Bălţi cu scorul de 1:0. Dan Pîslă a marcat singurul gol al partidei.

Comentarii