Ştiri

Sursa imaginii: Poliţia Republicii Moldova

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Regional

20 Noi. 2022 / 14:20

Accident matinal la Rîşcani. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs în acestă dimineaţă pe traseul Rîşcani-Bălţi. Potrivit imaginilor video, publicate de canalul de Telegram Rîşcani Ştiri, un microbuz cu pasageri s-a răsturnat.

Potrivit poliţiei, în urma accidentului rutier produs în această dimineaţă o femeie de 67 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform datelor preliminare, şoferul unui microbuz ce se deplasa pe ruta Bălţi - Cernăuţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a pierdut controlul asupra volanului. În consecinţă, acesta a ieşit pe acostament şi s-a răsturnat. Bărbatul de 54 de ani care a condus microbuzul a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul fiind 0.00 mg/l.

La momentul actual, cazul este investigat de poliţişti în vederea elucidării tuturor circumstanţelor.

 
Inspectoratul Naţional de Securitate Publică recomandă şoferilor să-şi echipeze corespunzător automobilele pentru perioada rece al anului, în contextul în care iarna îşi intră în drepturi. Astfel, în portbagajul maşinii nu trebuie să lipsească o lopată şi un săculeţ de nisip.

Amintim că până pe 31 martie, conducătorii auto sunt obligaţi să circule cu faza scurtă a farurilor conectate şi pe timp de zi pentru a spori vizibilitatea în trafic.


Comentarii