Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Comunicate TRM

06 Feb. 2023 / 14:09

Acreditarea  jurnaliştilor pentru Finala Naţională ESC Moldova 2023

Teleradio Moldova anunţă deschiderea sesiunii de acreditare a jurnaliştilor care doresc să mediatizeze Finala Naţională Eurovision 2023 din 4 martie. Data limită pentru trimiterea solicitărilor de acreditare este 28 februarie 2023, ora 17.00.

Jurnaliştii care doresc să obţină acces pentru etapa finală a Selecţiei Naţionale Eurovision 2023 pot transmite solicitările pentru acreditare, completând formularul pe site-ul www.eurovision.md

Informaţiile obligatorii solicitate pentru acreditare sunt:
  • Nume şi prenume;
  • Instituţia media reprezentată;
  • Funcţia;
  • Date de contact (telefon şi e-mail);
  • Legitimaţia de presă.

De la o instituţie mass-media (presă scrisă, online, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). 

Teleradio Moldova asigură loc în zona pentru public doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii şi cameramanii vor avea un spaţiu special amenajat. Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv. Jurnaliştii care nu respectă regulile vor părăsi sala. 

Pentru a avea acces, jurnaliştii trebuie să deţină în mod obligatoriu legitimaţia de presă a instituţiei media pe care o reprezintă. 

Acreditările vor putea fi preluate în ziua Finalei Naţionale, pe 4 martie, la intrarea în studioul numărul 2, strada Hânceşti 64, sediul Televiziuni Publice, Chişinău. 

Toate materialele foto şi video create de echipa „Teleradio Moldova” pot fi preluate cu condiţia păstrării siglei şi a citării sursei.
 

Comentarii