Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Eurovision

27 Mar. 2022 / 21:36

Fraţii Advahov şi formaţia „Zdob şi Zdub” au prezentat versiunea finală a piesei „Trenuleţul” /FOTO/VIDEO/

Fraţii Advahov împreună cu formaţia „Zdob şi Zdub”, au prezentat versiunea finală a piesei „Trenuleţul”, cu care vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022. În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Cine vine la noi?” muzicienii au mărturisit că se vor strădui să reprezinte ţara la cel mai înalt, întrucât este o responsabilitate „destul de mare”.

„Ne vom strădui să reprezentăm ţara la cel mai înalt nivel. Pentru aceasta ne pregătim, o să vedeţi micile schimbări care s-au făcut şi sper să vă placă”, a spus Vitalie Advahov.

„Pentru noi este o experienţă inedită, deoarece mergem cu instrumentele la Eurovision. Ne simţim onoraţi şi este o responsabilitate destul de mare. Ne vom strădui să implicăm toată experianţa noastră, de-o viaţă, ca să reprezentăm ţara cât mai bine”, a continuat Vasile Advahov.

Republica Moldova participă la Eurovision din anul 2005. În acel an ţara, la fel a fost reprezentată de Formaţia „Zdob şi Zdub” cu piesa „Bunica bate doba”, clasându-se pe locul şase. „Zdobii” au mai participat la Eurovision şi în anul 2011 cu piesa „So Lucky”.

Cea de-a 66-a ediţie a Concursul Internaţional Eurovision 2022 se va desfăşura în perioada 10-14 mai 2022 la Torino.

Comentarii