Ştiri

Sursa imaginii: Eurovision

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Eurovision

17 Mai 2022 / 09:55

Piesa „Trenuleţul”, pe locul 4 în topul Viral Global 50

Piesa „Trenuleţul”, interpretată de trupa Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov devine tot mai populară cu zi ce trece. De data aceasta ea a devenit una dintre cele mai virale piese pe Spotify, transmite Radio Moldova.

„Trenuleţul” a ajuns pe locul 4 la categoria Viral Global 50. Piesa „Stefania”, interpretată de trupa din Ucraina Kalush Orchestra, care a câştigat Eurovision 2022, se află pe locul trei în top 50 al celor mai virale piese de pe Spotify.

Peste o sută de oameni din oraşul Warwick, Marea Britanie, au dansat pe ritmurile piesei "Trenuleţul", interpretate de participanţii Moldovei la Eurovision - Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov.

Amintim că reprezentanţii Republicii Moldova la Eurovision, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov, s-au clasat pe locul 7, obţinând 14 puncte din partea juriului şi 239 de puncte de la votanţii din Europa, fiind a doua ţară care a obţinut cele mai multe puncte din partea publicului. România s-a clasat pe locul 18 cu 65 de puncte. Iar câştigătoarea concursului Eurovision Song Contest 2022 este Ucraina cu piesa „Stefania”, acumulând 631 de puncte.
 

Comentarii