Ştiri

Sursa imaginii: facebook/Natalia Gavriţa

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Politic

27 Noi. 2022 / 19:22

Natalia Gavriliţa, după Consiliul Naţional Politic: PAS este un partid care va duce Republica Moldova în marea familie europeană

Guvernul, Parlamentul şi aleşii locali trebuie să lucreze mai mult ca oricând nu doar pentru a trece cu bine peste crizele momentului, ci şi pentru a accelera toate procesele necesare pentru ca Republica Moldova să devină un stat european modern. Declaraţia a fost făcută de prim-ministra şi prim-vicepreşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Natalia Gavrilita, după şedinţa de duminică a Consiliului Naţional Politic al formaţiunii.

Natalia Gavriliţa a reiterat importanţa unei justiţii corecte, a unei administraţii publice eficiente şi transparente, şi a unei economii reziliente cu antreprenori puternici.

„Am discutat şi despre războiul nedrept din Ucraina, ale cărui efecte le resimţim şi aici, acasă. Le-am spus colegilor că trebuie să fim mândri pentru faptul că suntem un partid viu, cu o frumoasă cultură a dezbaterii şi a democraţiei interne. Pentru că orice diferenţă de opinie reprezintă, de fapt, o şansă de a găsi, prin dialog constructiv, cele mai bune soluţii şi cele mai potrivite modalităţi de a comunica cu oamenii”, a declarat Natalia Gavriliţa.

Şefa Executivului a dat asigurări că PAS este un partid cu o echipă puternică, care va duce Republica Moldova în marea familie europeană.

Partidul Acţiune şi Solidaritate are aproape 12 mii de membri.

Comentarii