Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Promo

24 Mai 2024 / 09:57

„În grădina lui Vasile”, o emisiune marca Radio Moldova

În fiecare sâmbătă, de la ora 10:05, Radio Moldova vă invită să ascultaţi emisiunea „În grădina lui Vasile”, realizată de jurnalistul Vasile Mija. Emisiunea abordează o varietate de subiecte din domeniul agricol şi al grădinăritului, fiind o adevărată provocare pentru toţi cei interesaţi de îngrijirea plantelor – de la proprietari de grădini până la cei implicaţi în revitalizarea comunităţilor.

În cadrul emisiunii, veţi avea ocazia să primiţi sfaturi valoroase de la specialişti despre legume, fructe, răsaduri, flori, plante decorative, pomi fructiferi, arbuşti ornamentali şi arbuşti fructiferi. De asemenea, veţi afla despre proiecte de amenajare, întreţinerea gazonului, sisteme de irigaţie şi drenaj, lucrări de întreţinere, sisteme de producţie, tratamente împotriva dăunătorilor, precum şi vechi reţete româneşti care merită redescoperite.

„În grădina lui Vasile” ne aduce şi poveşti de viaţă fascinante, menite să inspire şi să îndrume pe cei care doresc să se întoarcă sau să se mute într-un loc mai puţin poluat şi mai aproape de natură. Emisiunea este un adevărat ghid pentru toţi cei care iubesc grădinăritul şi vor să contribuie la un mediu mai sănătos şi mai frumos.

Fiţi alături de Radio Moldova pentru mai multe detalii.

Comentarii