Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Social

25 Noi. 2022 / 09:50

Percheziţii la mai mulţi figuranţi într-un dosar privind organizarea dezordinilor în masă

Angajaţii Direcţiei investigaţii criminalitate organizată a INI şi cei ai Direcţiei Generale Urmărire Penală, în comun cu procurorii PCCOCS, desfăşoară percheziţii la mai mulţi figuranţi pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă. Informaţia a fost confirmată pentru Radio Moldova de ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Mariana Beţivu.

Potrivit ei percheziţiile au loc pe adrese din municipiul Chişinău, Anenii Noi şi Cimişlia, cel puţin trei persoane sunt vizate.

„Ofiţerii de investigaţie, împreună cu procurorii PCCOC efectuează mai multe percheziţii în municipiul Chişinău, raioanele Cimişlia şi Anii Noi, în dosarul privind dezordinile în masă. Perchiziţiile se fac la domicilii, automobilelor persoanelor vizate, peste trei persoane sunt vizate”, menţionează Mariana  Beţivu.

Amintim că, în cadrul aceluiaşi dosar penal, procurorii au desfăşurat percheziţii pe 11 noiembrie, la mai multe adrese din Chişinău şi Hânceşti. În rezultatul acelor descinderi, au fost ridicate peste 250 de mii de lei şi alte probe. Banii respectivi ar fi urmat să fie folosiţi pentru recrutarea, organizarea, transportarea şi remunerarea persoanelor instigate spre implementarea acţiunilor de dezordine în masă, susţin oamenii legii.

 

Comentarii