Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Sport

16 Oct. 2022 / 14:45

Ion Nicolaescu a înscris în al treilea meci consecutiv pentru formaţia sa Beitar Ierusalim

Atacantul Ion Nicolaescu este de neoprit de când s-a transferat în prima divizie a fotbalului din Israel. Moldoveanul a înscris în al treilea meci consecutiv pentru formaţia sa, Beitar Ierusalim. El are 3 goluri marcate în tot atâtea meciuri jucate, transmite Moldova 1.

De data asta Ion a dat gol în partida cu Hapoel-Ironi Kiryat-Şmona din cadrul etapei a opta a campionatului. Nicolaescu a înscris golul 2 al meciului în minutul 79, Beitar impunându-se pe teren propriu cu scorul de 2:0. După ce a marcat, Nicolăescu a încasat şi cartonaşul galben, pentru că şi-a scos tricoul în timp ce sărbătorea golul.

Ion Nicolăescu s-a transferat la clubul israelian la sfârşitul lunii trecute, provenind de la DAK Dunajska Streda din Slovacia. De atunci, internaţionalul moldovean a marcat în fiecare meci jucat în tricoul lui Beitar.

Nicolăescu este şi unul dintre golgheterii echipei naţionale a Republicii Moldova. El este pe locul 2 în clasamentul all-time, la două goluri distanţă de recordul actualului selecţioner Sergiu Cleşcenco.

Comentarii