Ştiri

Sursa imaginii: Real Sociedad

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

06 Oct. 2022 / 11:10

Real Sociedad a venit cu toţi jucătorii echipei la Chişinău. Printre ei se află campionul mondial David Silva

Adversarul din această seară al Sheriff-ului din grupele Ligii Europei Real Sociedad a venit cu toţi jucătorii importanţi la Chişinău. Printre ei se află campionul mondial din 2010 cu naţionala Spaniei, David Silva. Ajuns la 36 de ani, mijlocaşul de creaţie a jucat timp de 10 sezoane la Manchester City şi a cucerit patru titluri în Premier League, informează Moldova 1.

În afară de Silva, în capitala Republicii Moldova au făcut deplasarea Asier Ilaramedi sau norvegianului Alexander Sorloth. Real Sociedad nu s-a antrenat pe stadionul Zimbru, în schimb a avut o sesiune completă la baza clubului din San Sebastian. La conferinţă de presă ce a avut loc la arena din strada Butucului au fost prezenţi fundaşul central Jon Pacheco şi antrenorul Imanol Alguacil.

„Am muncit mult pentru a avea oportunitatea de a juca. Pentru mine acest meci va fi o adevărată provocare. Familia mă va urmări şi mă va susţine în această partidă", a spus fundaşul Real Sociedad, Jon Pacheco.

„Nu cred că vom avea parte de un meci simplu. Am văzut partida Sheriff-Manchester United, iar gazdele au o echipă competitivă. Trebuie să muncim mult pentu o eventuală victorie", a declarat antrenorul Real Sociedad, Imanol Alguacil.

Real Sociedad este liderul grupei E cu 6 puncte după victoriile cu Manchester United şi Omonia. A treia partidă a Sheriff-ului din Liga Europei este programată în această seară de la ora 19:45.

Comentarii