Ştiri

Sursa imaginii: FC Sheriff

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

22 Aug. 2022 / 13:01

Sheriff Tiraspol a revenit în fotoliul de lider al Super Ligii moldoveneşti de fotbal

Sheriff Tiraspol a revenit în fotoliul de lider al Super Ligii moldoveneşti de fotbal. În partida etapei a 4-a „viespile” au învins în deplasare pe FC Bălţi cu 3:0. Steve Ambri a ratat o ocazie uriaşă chiar în primul minut, însă s-a revanşat în minutul 25, când a marcat din câţiva metri, relatează Moldova 1.

Olandezul Kay Tejan a înscris primul gol la campioana Republicii Moldova cu un sfert de oră până la final după o gravă eroare a portarului Victor Străistari. Noua achiziţie a „galben-negrilor”, portarul ucrainean Maxim Koval, a avut o evoluţie sigură, iar grecul Ioannis Botos a stabilit scorul final al întâlnirii în minutele de prelungiri.

„Cel mai important lucru sunt punctele pe care le-am obţinut. Vom avea un moral bun înaintea returului cu Piunik din play-off-ul Ligii Europei. Mă bucur că au marcat Tejan şi Botos. Contează foarte mult acest lucru”, a relatat antrenorul FC Sheriff, Stjepan Tomas.

Sheriff Tiraspol urmează să joace joi, 25 august, returul cu Piunik Erevan din play-off-ul Ligii Europei. Partida va fi transmisă în direct la Moldova-1 de la ora 20:00.

Într-o altă partidă a etapei a patra, Milsami Orhei a învins în deplasare pe Dacia-Buiucani Chişinău cu 2:0, graţie golurilor marcate de Dan Pâslă şi Radu Gînsari. „Vulturii roşii" au jucat în inferioritate numerică din minutul 31 după eliminarea fundaşului central Petru Racu pentru faultul ultimei speranţe.

Comentarii